updated forum

User avatar
Judge
Site Admin
Posts: 696
Joined: 14 Aug 2013, 10:54

updated forum

Post by Judge » 10 May 2017, 12:48

Updated forum to a newer one.
Host setting set to php 7.0 because this phpbb version actually does support it.

It did take a bit longer then expected. And it "only" took 5 heart attacks this time.
New version, and ofcourse the old styles don't work anymore. :?

Yes, having to delete 75% of the root maps on the ftp does make me a bit nervous.


Apparently the updating goes a bit less primitive from this version on.

Old Pro Silver style: index.php?style=1
New Black Silver style: index.php?style=14
New Green Split style: index.php?style=19
Taz hate water!

User avatar
Anya
Posts: 1115
Joined: 19 Aug 2013, 20:35
Location: Poznań, Poland
Contact:

Re: updated forum

Post by Anya » 10 May 2017, 14:15

I think the option to select a style is gone from the profile settings, like last time
Guild is a big, mind-blowing object

User avatar
Judge
Site Admin
Posts: 696
Joined: 14 Aug 2013, 10:54

Re: updated forum

Post by Judge » 10 May 2017, 14:17

Adjusted it for very short while, but that was re-enabled 1 hour ago or so. :P
The "black silver split" style should be default now.

More styles can be added, not sure what to add yet. Official forum styles are here:
https://www.phpbb.com/customise/db/styles-2/3.2

So if someone does see a style there he or she likes, post and i can add it. :)
Taz hate water!

User avatar
Peach
Posts: 417
Joined: 08 Dec 2014, 23:36
Location: England

Re: updated forum

Post by Peach » 12 May 2017, 18:26

Anyone else having to log in every time since the update?

User avatar
Evonet
Posts: 504
Joined: 05 Jan 2014, 18:46

Re: updated forum

Post by Evonet » 12 May 2017, 19:06

Had to do it the first few times... Not anymore.

Irina
Posts: 1160
Joined: 16 Aug 2013, 08:43

Re: updated forum

Post by Irina » 12 May 2017, 23:09

I also had that problem for a while, seems ok now though.

Now if you could also fix the mail function so the email notifications would finally work again, that would be awesome! :)

Irina
Posts: 1160
Joined: 16 Aug 2013, 08:43

Re: updated forum

Post by Irina » 13 May 2017, 15:51

Hmm, today it keeps logging me out and forcing another log in each time I visit.

But at least mail seemed to be working, thanks :)

Edit: Pretty sure the cookie settings are messed up. My session ID is appended to the URL which should not happen if cookies were working correctly.

User avatar
Judge
Site Admin
Posts: 696
Joined: 14 Aug 2013, 10:54

Re: updated forum

Post by Judge » 13 May 2017, 17:13

Purged sessions, so that the cookie info gets reset.
Taz hate water!

Irina
Posts: 1160
Joined: 16 Aug 2013, 08:43

Re: updated forum

Post by Irina » 14 May 2017, 00:16

Still not working for me, keep having to log in.

User avatar
Judge
Site Admin
Posts: 696
Joined: 14 Aug 2013, 10:54

Re: updated forum

Post by Judge » 15 May 2017, 15:13

The phpbb update did overwrite some settings in the .htaccess file needed for https. Therefore it did conflict with the secure cookie settings.
It's adjusted and should be fixed now. Next "remember me" check will be remembered! :)
Taz hate water!

Post Reply